Her er Bendtners balladesager

Spritsagen mod Nicklas Bendtner er blot den sidste af en stribe af kontroversielle optrædender - se listen her

Nicklas Bendtner har en række uheldige episoder udenfor banen bag sig. Men den seneste er den alvorligste. Arkivfoto <i>Scanpix Denmark</i>

Nicklas Bendtner har en række uheldige episoder udenfor banen bag sig. Men den seneste er den alvorligste. Arkivfoto Scanpix Denmark

KØBENHAVN:Det er ikke første gang, at Nicklas Bendtner er i politiets søgelys, som han er det i øjeblikket, efter at angriberen natten til søndag blev taget for spritkørsel i København.

I dag, tirsdag, skal Bendtners spritsag i retten, og blodprøven har vist en promille på 1,75.

Her er en række andre uheldige sager med Bendtner i fokus:

- Bendtner fik ifølge avisen Sunderland Echo en bøde på 45.000 kroner for et hattrick af trafikforseelser, som stammede fra 13. maj 2012. Her blev Bendtner vinket ind til siden af engelsk politi, som fandt ud af, at Bendtner ikke havde et kørekort på sig, ikke havde den rette forsikring til at køre bilen, og at hans nummerplade ikke var registreret.

- Bendtner mistede i februar 2012 sit kørekort i to måneder, efter han i december 2011 blev stoppet af politiet for en markant fartovertrædelse. Bendtner kørte ifølge chroniclelive.co.uk 166 kilometer i timen, mere end 50 km/t over det tilladte.

- Bendtner blev i december 2011 arresteret af engelsk politi sammen med holdkammeraten Lee Cattermole fra Sunderland for hærværk mod mindst tre biler. Angiveligt havde de sparket på sidespejlene af de parkerede biler, men sagen mod Bendtner blev droppet.

- Bendtner blev i november 2011 politianmeldt for vold mod en gæst på Hotel Marienlyst i Helsingør. Angriberen var oppe at toppes med gæsten midt om natten efter landsholdets venskabskamp mod Sverige. Politiet gik ikke videre med sagen.

- Bendtner blev anholdt i september 2011 i forbindelse med et slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead, berettede chroniclelive.co.uk i januar. Anholdelsen skete for at sikre ro og orden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.