Her er Danmarks nye cykeldag

En dag om året skal vi have fokus på glæden ved at cykle.

Rundt om i landet vil der være forskellige cykel-arrangementer for hele familien 7. juni. Foto: Iris/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Rundt om i landet vil der være forskellige cykel-arrangementer for hele familien 7. juni. Foto: Iris/Scanpix Scanpix Denmark

Tidligere har organisationerne hver især afholdt forskellige arrangementer rundt om i landet bl.a. Store Cykeldag og Cyklingens Dag, men med det nye partnerskab vil de nå bredere ud og bruge hinandens netværk, erfaringer og faciliteter.

Med samarbejdet håber de, at antallet af arrangementer og events vokser, så mange flere kommer op på cyklen.

En fantastisk opfindelse

Formålet er ifølge Cyklistforbundets hjemmeside at få endnu flere mennesker til at bruge cyklen. Ved at få folk ud til et sjovt eller spændende cykelarrangement vil flere opleve glæden ved at cykle.

- Cyklen er en fantastisk opfindelse. Den får os nemt og hurtigt fra A til B, men samtidig kan den også være udgangspunktet for en masse dejlige oplevelser. ”Vi cykler i dag” handler om at skabe en platform for de oplevelser. Det kan være en tur på mountainbike i skoven eller en familietur med madkurv og tæppe. Det handler om frisk luft og godt samvær, siger Cyklistforbundets direktør Klaus Bondam på forbundets hjemmeside.

/BLM/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi og kommune undersøger henvendelse om muligt overgreb i børnehave
Luk