Her er de nominerede til Den NORDJYSKE Idrætspris

To foreninger og en pararytter kæmper om idrætsprisen, hæderen og en check på 100.000 kroner

Kasper Ørkild
Arkivfoto
Eliteidræt 16. maj 2018 06:13 - Opdateret 22. maj 2018 15:43

BREDDEIDRÆT: Ud fra mere end 100 indstillede er tre nominerede udvalgt til Den NORDJYSKE Idrætspris 2018 og de medfølgende 100.000 kroner.

Den første nominerede er foreningen Aalborg Trailbuilders.

- Mountainbike er en hastigt voksende sportsgren, og de frivillige i Aalborg Trailbuilders bidrager aktivt til, at der etableres, udbygges og vedligeholdes ruter i Aalborg. Det sker til stor glæde for de mange udøvere - og med respekt for naturen, lyder begrundelsen fra dommerkomiteen.

Thisted Gymnastik og Idrætskultur er også nomineret.

- Er med sine over 1000 medlemmer og mere end 50 forskellige hold med til at holde en stor del af områdets borgere aktive. Foreningen har en en stor åbenhed i forhold til at oprette nye hold - hvad enten det er kung-fu eller e-sport - og har også et klart og fremsynet koncept, hvor de aktive skal tage et medansvar, siger dommerkomiteen om dem.

Den sidste nominerede er paradressurrytteren Line Munk Madsen fra Vorupør.

- Et ungt menneske, der trods svær sygdom har vist en imponerende indstilling til livet. Hun er et forbillede, der viser andre, at man uanset muskelsvind kan dyrke sport på højt niveau. Har vundet både DM-guld og repræsenteret Danmark internationalt.

Blandt dem findes vinderen ved et NORDJYSKE Direkte-show i Arena Nord i Frederikshavn den 29. maj. De to nominerede, der ikke tager prisen med hjem, får til gengæld 10.000 kroner.

Til prisfesten kommer blandt andre All England-vinderne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl samt komikeren Torben Chris. Der optages også en speciel VM-udgave af NORDJYSKE’s fodboldpodcast Ripodsten.

Billetter kan købes på klubnordjyske.dk.

Prisen uddeles af NORDJYSKE Medier og Aalborg Stiftstidendes Fond.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...