EMNER

Her er de nye mobiltelefoner

Sommerferien er over os, men der er nye mobiltelefoner på hylderne i løbet af august

Her er Samsungs nye Galaxy S5 mini. Arkivfoto

Her er Samsungs nye Galaxy S5 mini. Arkivfoto

HELE LANDET: Juli var en overraskende travl måned for mobiludgivelser, men august er derfor lidt mere rolig når det kommer til udgivelser.

Der er dog kun tale om stilhed forud for stormen, for en massiv bølge af nyheder fra Apple, Samsung, Sony, Huawei rygtes nemlig at komme ud i september. Det skriver mobilsiden.dk.

Mini-udgaven af Samsungs flagskib fandt allerede indpas på telehylderne i løbet af juli måned. I bedste mini-tradition er Samsung Galaxy S5 mini prisvenlig og nærmer sig ikke storebror topydelsen. Til gengæld deler den flere af den dyrere S5’s features.

S5 mini modtager samme vand og støvtætte behandling, en fingeraftrykslæser samt pulsmåler til action-folket. En fin detalje er, at Samsungs nye mini formår at smide den flap der dækker over micro-USB ladeporten.

Softwarepakken låner også fra storebror Galaxy S5, man får derfor Ultra Power Saving-indstillingen samt Private- og Kids Mode med i handlen.

Motorolas budgetmobil har også fundet vej til de danske butikshylder. Den undseelige budgettraver leverer meget valuta for pengene, og kan på flere punkter slå over sin egen vægtklasse.

Man får nyeste udgave af Android i den 4,3 tommer store mobil. Sammen med en veloptimeret software formår den lille dual-core processor at levere fornuftig ydelse til SU-venlige priser.

Mobilsiden.dkhar testet Motorolas billige begyndermobil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst