Her er de tre nye Voice-coaches

Oh Land, Wafande og Joey Moe bliver coaches i Voice - junior.

Så har TV2 udpeget de tre dommere, der skal indtage de røde stole i kanalens sangkonkurrence for børn og unge, Voice - junior, når programmet for første gang løber hen over skærmen.

Det bliver de tre hitmagere Oh Land, Joe Moe og Wafande. Det skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Den 28-årige sangerinde Oh Land, som går under det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, bor til daglige i New York, og hun glæder sig til for en tid at skifte den pulserende storby ud med rollen som mentor for de helt unge talenter i Danmark.

- Jeg befinder mig rigtig godt sammen med børn og unge. De har en umiddelbarhed over sig, og man kan ikke forudsige, hvad der vil ske. Formatet er meget rent og legesygt. Det handler om at have det sjovt med musik, siger sangerinden.

Også Wafande, som kan tilskrives en del af æren for at få dancehall-genren til Danmark med sit hit "Gi' mig et smil", ser frem til at sætte sig i den røde dommerstol.

- Jeg glæder mig til min coachrolle i programmet og til arbejdet med den umiddelbare musikalitet, som man får med børn og unge. Rygtet siger, at talentmassen er stor, så det bliver super spændende med de første blindauditions i den kommende uge, siger Wafande.

Sangkonkurrencen Voice - junior har tv-premiere fredag den 4. april.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.