Her er den nye Mehl

Morten Nielsen fik sit gennembrud på TFCs førstehold i søndagens kamp mod Hjørring

Morten Nielsen var meget tæt på at blive den store helt på Lerpytter, da han midt i første halvleg havde en fantastisk helflugter. Foto: Peter Mørk.

Morten Nielsen var meget tæt på at blive den store helt på Lerpytter, da han midt i første halvleg havde en fantastisk helflugter. Foto: Peter Mørk.

FODBOLD:Thisted FCs 21-årige kantspiller har ikke just vadet i succes siden han i vinter kom til TFC fra FC Midtjylland. Endnu har han ikke bidt sig fast på holdet, og det har også kun været med begrænset succes, at Morten Nielsen i foråret fik en række indhop i 1. division. Men nu lysner det for den lille kantspiller. I sæsonpremieren ude mod Næsby kom han på banen kort før pausen og leverede en fin indsats, der blev fulgt op af endnu en god præstation i pokalkampen mod FS Midtthy i onsdags. Og i går, søndag, kom så endelig Morten Nielsens absolutte gennembrud på TFCs førstehold. I hjemmekampen mod Hjørring leverede Nielsen en fremragende indsats. Især i første halvleg kørte han med sine flotte driblinger rundt med Hjørrings forsvar i en grad, så præstationen uvægerligt fik tankerne hen på en nu tidligere TFCer. Jeppe Mehl blev i sommerpausen solgt til Superligaklubben Esbjerg, men søndag var der en ”ny Mehl” på Lerpytter. Nemlig Morten Nielsen. Den driblestærke kantspiller havde dog svært ved at glæde sig over sin flotte indsats. - Jeg er godt tilfreds med min kamp i dag. Endelig fik jeg chancen fra start, og jeg føler, at jeg greb den. Nu er det op til træneren, hvem der starter inde næste gang. Men lige nu betyder det ikke så meget for mig, at det gik godt. Først og fremmest ærgrer jeg mig over, at vi ikke fik en sejr, selv om vi totalt styrede kampe, sagde Morten Nielsen, da han efter kampen sammen med holdkammeraterne skulle forsøge at sluge, at TFC måtte nøjes med 0-0, selv om Hjørring i langt hovedparten af kampen var presset helt i bund. Tæt på det perfekte Det var dog meget tæt på at blive en helt perfekt dag for Morten Nielsen. Midt i første halvleg havde han nemlig kampens i særklasse bedste afslutning, da han fra 12-14 meter resolut hamrede en fremragende helflugter afsted med venstrebenet. Uheldigvis for Nielsen for TFC prellede det knaldhårde skud af på stolpen. - Det var bittert. Det ville have været dejligt at score. På en mere heldig dag var den gået ind, konstaterede Morten Nielsen. TFCs cheftræner Peter Enevoldsen havde en stor buket roser til sin unge kantspiller. - Morten har været her i et halvt år, og han har helt sikkert følt, at han ikke har fået chancen. Det fik han i dag, og jeg skal love for, at han greb den. Jeg har hele tiden vidst, at han har det i sig. Han er utrolig stærk i sit udfordrende spil mand mod mand, så sammenligningen med Jeppe Mehl er lige for, sagde Peter Enevoldsen.