Lokalpolitik

- Her er det bare perfekt

Borgmester Lene Kjelgaard Jensen åbnede sit tredje world cup-stævne

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Så skal der sejles om VM-points.

KLITMØLLER:- Det er lige hvad et byråd og en borgmester kan lide at høre.

Sagde borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V), da hun mandag åbnede sit tredje Cold Hawaii PWA World Cup stævne i Klitmøller. Det skete i vished om, at deltagere og arrangører både i 2010 og 2011 har konstateret, at både stedet, arrangementet og forholdene var perfekte, skriver Thisted Dagblad tirsdag.
- De top-professionelle surfere bidrager til at revitalisere hele kommunen, og både surfere og stævnets arrangører støtter vores bestræbelser for at tilføre området ny energi og positive holdninger, sagde borgmesteren, der så hele arrangementet som en understregning af de potentialer, der er på Vestkysten.
At stævnet også er afhængigt af vind og bølger er i borgmesterens optik bare et ekstra plus, for vind og bølger er også grundlag for kommunens egen energisatsning.
Står det til Lene Kjelgaard Jensen må der gerne blive en fjerde udgave af world cup’en i Klitmøller til næste år.
- Jeg håber at se jer til endnu en åbning, sagde hun, inden det for alvor gik løs med de første sejladser i bølgerne ved Ørhage.
Der var vind, og der var også bølger, og Robert Sand, manager for stævnet, håbede at forholdene varede ved. I modsat fald anbefalede han deltagerne til at bruge en periode med vindstille til at udforske området nærmere.
Sidste år blev der konkurreret i slipstrømmen af en ”gammel” tropisk orkan. Det gav bølger, der ville noget. I år er udsigterne til at ramme et ordentligt lavtryk knap så gode, men det kan blive en fordel for nogen. Det bliver afgjort i den kommende uge, hvor surferne og mere end 100 frivillige gør deres til at levere et godt show og nogle gode konkurrencer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.