Her er FC Hjørrings nye spillere

1. divisionsklubben forstærkes på flere fronter i den kommende sæson

Mads Jessen i midten og Jesper Blicher (tv.)er nye spillere hos FC Hjørring. Foto: Hans Ravn

Mads Jessen i midten og Jesper Blicher (tv.)er nye spillere hos FC Hjørring. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:På onsdagens pressemøde kunne FC Hjørring præsentere en række nye spillere, der er klar til at tørne ud for vendelboerne i den kommende sæson.

Som ny dirigent til holdet har FC Hjørring hentet den tidligere SønderjyskE-spiller Mads Jessen på en et-årig kontrakt. I forsvaret har klubben skrevet en tre-årig kontrakt med amerikaneren Mike Jones. 23-årige Jones kommer til Hjørring efter et halvt år uden kontrakt, men inden blev det til en enkelt kamp for New York Red Bulls i den bedste amerikanske række, Major League Soccer.
På midtbanen får FC Hjørring en dobbelt tilgang fra divisionskollegerne fra FC Fredericia. Her har man hentet 24-årige Mathias Schlie, der både har en fortid i Hobro og Hjørring. Derudover kunne man præsentere 23-årige Jesper Blicher, som tidligere spillet 34 kampe for AGF i Superligaen begge har fået to-årige kontrakter. Det samme har den tidligere Blokhus FC-spiller, venstre backen, Christian Overby og den unge forsvarsspiller Alexander Ludwig, der kommer fra FC Midtjylland.
FC Hjørring kunne på pressemødet også fortælle at den rutinerede førstekeeper Karim Zaza har forlænget for yderligere to år. Derudover er klubben meget tæt på at sige farvel til den hollandske profil Roel van Hemert som gerne vil tilbage til hjemlandet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.