Her er fordelene ved at skifte til opkøbt mobilselskab

Der kan være en gevinst at hente, hvis du inden for kort tid skifter dit nuværende mobilabonnement ud med Plentis lavprisabonnement, fortæller en mobilekspert.

TDC. Genre billeder til rsrapport 2009. Foto: Free/Uffe Weng

TDC. Genre billeder til rsrapport 2009. Foto: Free/Uffe Weng

- Går du med tanker om, at Plentis mobiltilbud (med fri sms, fri mms og fri data, red.) ser tillokkende ud, så er det nu, du bør overveje at skifte.

Sådan lyder rådet fra Mobilsidens Niels de Boissezon, efter at TDC har offentliggjort opkøbet af konkurrenten Plenti.

Niels de Boissezon, der til daglig er chefredaktør på Mobilsiden.dk, kan nemlig se flere fordele ved at blive Plenti-kunde nu.

- Helt lavpraktisk tror jeg, at Plenti-kunderne kan forvente en bedre mobildækning. TDC har nemlig det bedste netværk herhjemme. Derfor er det en win-win for Plenti-kunderne, siger han.

Og det er stadig muligt at blive kunde hos Plenti på de nuværende vilkår. Det fortæller Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør hos TDC Group.

Med opkøbet er det planen, at Plentis 90.000 nuværende kunder skal skifte fra 3's netværk, som Plenti kører på nu, over til TDC's netværk.

Det bekræfter Michael Moyell Juul.

- Vi vil meget gerne have kunderne over på TDC's netværk hurtigst muligt. Det kræver nogle forhandlinger med 3, men det går vi i arbejdstøjet med nu, siger han.

Hvornår Plentis kunder helt præcist kommer over på TDC's netværk, afhænger af forhandlingerne med 3.

Michael Moyell Juul fortæller, at prisen for abonnementet på 119 kroner om måneden for nuværende Plenti-kunder forbliver den samme.

- Som det er lige nu, har vi ikke planer om at lave om på Plentis abonnementer, siger han.

Men skal man tro Niels de Boissezon, er det ikke sikkert, at kunder kan købe det billige Plenti-abonnement i fremtiden.

- Jeg vil tro, at TDC vil overveje at justere priserne, så det måske bliver mindre fordelagtigt for fremtidige kunder, siger han og fortsætter:

- Men det er endnu for tidligt at sige, om det vil ske, og hvor meget prisen i så fald vil stige, siger Niels de Boissezon.

Fakta: Her er fordelene ved at skifte til Plenti nu

- Du kommer på sigt over på TDC's netværk. TDC bekræfter, at de vil arbejde hårdt på, at alle Plenti-kunder fremover skal væk fra 3's netværk.

- Du vil beholde det billige abonnement på 119 kroner om måneden.

- Du vil få mulighed for at få adgang til mange af de tjenester, som TDC har aftaler med. Eksempelvis YouSee Musik, Telmore Musik, C More og HBO Nordic.

Kilde: Niels de Boissezon.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.