Her er græsset er altid grønt...

Strandby-Elling IF’s fodboldanlæg på Skeltvedvej kan prale af græsgrønne fodboldbaner året rundt

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

SEIF’s Emil ”Zaggi” Larsen og målmand Johan Gass i kampen mod Hirtshals. Foto: Torben Hansen

STRANDBY-ELLING:Grønne græsplæner er et særsyn denne sommer, men på Strandby-Elling-Nielstrups fodboldanlæg på Skeltvedvej er græstæppet grønt og frodigt som var det Centre Court i Wimbledon.

SEIF har sine egne vandboringer, og de seneste fem uger har vandkanonerne kørt næsten i døgndrift, og det er noget de lokale fodboldklubber nyder godt af i uge 31, hvor SEIF’s traditionsrige træningsturnering afvikles.

- Det er helt usædvanligt at kunne tilbyde grønne græsbaner denne sommer, og det er tydeligt, at spillerne nyder det, siger Bjarne Pedersen fra SEIF, der også kan mærke ekstra rykind af tilskuere og gang i salget af kølige drikkevarer fra køkkenteltet på Nordjyske Bank Arena.

Spillemæssigt har Skagen IK’s unge serie 2-hold imponeret med sejre i deres første kampe,. Træner Jesper Nielsens mandskab vandt 6-2 over Hirtshals og 3-0 over FfI.

Bangsbo Freja, der er ramt af spillerflugt, måtte melde afbud til træningsturneringen, og i stedet kom FfI’s U19-hold med. De lagde ud med en sejr og en uafgjort mod de lidt ældre spillere fra serie 4.

Kvissel-Ravnshøj IF har fået tilgang af en del spillere fra Bangsbo og ligner et godt bud på en sikker oprykker til serie 4.

Træningsturneringen i Strandby-Elling slutter lørdag, hvor de spilles otte kampe fra kl. 12.30 til 18.00.

SEIF’s Niclas Maajen mod Hirtshals. Foto: Torben Hansen

SEIF’s Niclas Maajen mod Hirtshals. Foto: Torben Hansen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.