Her er kendissernes Vild med dans-favoritter

Flere af de kendte, der tidligere har været med i Vild med dans, følger ivrigt med i denne sæson, hvor de også har deres favoritter.

Her er kendissernes Vild med dans-favoritter

Hvem der vinder Vild med dans er langt fra afgjort endnu. Men det betyder jo ikke, at man ikke kan have sin helt egen favorit til førstepladsen. Det har i hvert fald en lang række tidligere deltagere i showet, der stadig følger med, når andre kendisser indtager dansegulvet fredag aften.

- Jeg synes, at Thomas og Mathilde Norholt gør det rigtig godt, og jeg er glad for, at de ikke røg ud, da de var i omdans. Jeg ved, at Thomas lægger et kæmpe stykke arbejde i det, og han elsker virkelig være med i showet, siger Christina Hembo, der selv dansede med Thomas Evers Poulsen, da hun var med i showet.

Mathilde Norholt har også vakt opmærksomhed hos sangeren Basim, der dog også nævner den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen som en af sine favoritter.

- Hvis det handler om karisma, så synes jeg, at Allan skal vinde. Hvis det er den smukkeste og dygtigste, så stemmer jeg på Mathilde Norholt, siger Basim.

Netop Allan Simonsens karisma må siges at have bragt ham langt. Evnerne på dansegulvet får han ikke mange point for hos dommerne, men danskerne sms'er løs og sikrer ham overlevelse gang på gang. Og det kan bokseren Patrick Nielsen egentlig godt forstå, selvom hans egne favoritter er Mads Laudrup og Uffe Holm.

- Jeg hepper på Claudia og Mads. Jeg dansede jo selv med Claudia i sin tid. Men jeg håber også, at Uffe Holm når i finalen. Jeg tror også godt Allan kunne nå langt, jeg synes faktisk, han gør det godt, og han er så flink, siger bokseren Patrick Nielsen.

Om det bliver en sejr for stemmeslugeren kan man kun spå om, men den tidligere vinder, racerkører Casper Elgaard, vil i hvert fald ikke afskrive ham helt.

- Jeg kunne sagtens se Allan gå hen og vinde. Det kan godt være, han er dårligst, men han er også mest populær, siger Casper Elgaard.

Det samme mener danseren Frederik Nonnemann.

- Jeg heppede faktisk på Maria Lucia og Morten Kjeldgaard, men nu står man sådan lidt med en fornemmelse af, at det godt kan være Allan, der går hen og vinder. Han er charmerende, og han har mange mennesker, der gerne vil hjælpe ham til tops, siger Frederik Nonnemann, der sammen med radioværten og dj'en Le Gammeltoft var den første til at ryge ud af årets show.

Skuespilleren Claes Bang, der trak sig frivilligt fra årets udgave af Vild med dans, håber på komikeren Uffe Holm.

- Hvis man kan være vild med en mand uden at være tiltrukket fysisk, så er det dét, jeg er med Uffe Holm. Han får min stemme, siger Claes Bang.

Uffe Holm har også kendis-støtte fra skuespillerinden Vicki Berlin, der dog må indrømme, at konditoren Mette Blomsterberg også har taget hende med storm.

- Jeg er splittet, for jeg hepper både på Uffe Holm og Mette Blomsterberg. Uffe kæmper virkelig og jeg kan godt lide, at han tager det så alvorligt, men jeg har også fuldstændigt tabt hjertet til Mette Blomsterberg, siger Vicki Berlin.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.