Her er Nicklas Bendtners balladesager

Nicklas Bendtner kørte ifølge sin rådgiver Jesper Lynghus spritkørsel i København natten til søndag.

Her er Nicklas Bendtners balladesager

Til bt.dk bekræfter Nicklas Bendtner-rådgiver Jesper Lynghus, at landsholdsangriberen natten til søndag blev taget for spritkørsel og kørte imod færdselsretningen ved Gl. Strand i København.

Det er ikke første gang, at Bendtner har været i politiets søgelys. Her er en række andre sager:

* Bendtner mistede i februar 2012 sit kørekort i to måneder, efter han i december 2011 blev stoppet af politiet for en markant fartovertrædelse. Bendtner kørte ifølge chroniclelive.co.uk 166 kilometer i timen, mere end 50 km/t over det tilladte.

* Bendtner blev i december 2011 arresteret af engelsk politi sammen med holdkammeraten Lee Cattermole fra Sunderland for hærværk mod mindst tre biler. Angiveligt havde de sparket på sidespejlene af de parkerede biler, men sagen mod Bendtner blev droppet.

* Bendtner blev i november 2011 politianmeldt for vold mod en gæst på Hotel Marienlyst i Helsingør. Angriberen var oppe at toppes med gæsten midt om natten efter landsholdets venskabskamp mod Sverige. Politiet gik ikke videre med sagen.

* Bendtner blev anholdt i september 2011 i forbindelse med et slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead, berettede chroniclelive.co.uk i januar. Anholdelsen skete for at sikre ro og orden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.