Her er Pehrssons kriseplan for AaB

AaB's cheftræner har tvunget sine spillere til at gense elendighederne mod Hobro - og svenskeren har desuden valgt at lukke træningen før kampen mod OB. Der er gang i krisestyringen.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Magnus Pehrsson forlanger en helt anderledes attitude fra sine spillere, når det går løs mod OB mandag aften. Foto: Lars Pauli

Fem kampe i SAS-ligaen uden sejr og senest et pinligt pokalnederlag til Hobro. Der er god grund til krisestyring i fodboldklubben AaB inden mandagens SAS-ligaopgør mod OB i Odense. - Det har været nogle hårde dage siden torsdag. Præstationen var uacceptabel, og derfor har vi brugt megen tid på at evaluere indsatsen. - Spillerne har haft til opgave at se kampen igennem på video og pege på, hvad de kan gøre bedre, når vi mandag skal møde OB i SAS-ligaen, siger Magnus Pehrsson. AaB's svenske træner vælger desuden at holde kortene tæt på kroppen ved søndagens afsluttende træning, som er hermetisk lukket for både presse og fans. Straks efter træningen og den fælles aftensmad på træningsanlæget drager spillerne til Odense, hvor de overnatter inden kampen. - Som træner kan jeg ikke acceptere at se en gentagelse af Hobro-kampen. Det har spillerne fået at vide, og det er de heldigvis selv enige i, siger Magnus Pehrsson.