Her er skuespillerindes første ord om stjernebruddet

Efter 11 års forhold og to børn sammen bekendtgjorde Naomi Watts og Liev Schreiber deres brud i september.

FILES-ITALY-CINEMA-FESTIVAL-VENICE, Naomi Watts Foto: Scanpix/Tiziana Fabi

FILES-ITALY-CINEMA-FESTIVAL-VENICE, Naomi Watts Foto: Scanpix/Tiziana Fabi

Johnny Depp og Amber Heard. Brad Pitt og Angelina Jolie. Taylor Swift og Tom Hiddleston.

Listen af Hollywood-par, der er gået fra hinanden i år, er alenlang, og i september fik den galopperende skilsmissestatistik i stjerneland endnu et nyk op.

Efter 11 års forhold og to børn sammen bekendtgjorde Naomi Watts og Liev Schreiber, at parret er gået fra hinanden for familiens bedste.

Det er to måneder siden, at den 48-årige dobbelte Oscar-nominerede skuespillerinde og den 49-årige skuespiller offentliggjorde bruddet, og for første gang siden splittet sætter Watts nu ord på den forliste kærlighed.

- Uanset om man er berømt eller ej, så er forandringer skræmmende for alle. Men sådan vil det altid være, fordi det er overgangen til noget nyt, mens man spekulerer på, hvordan tingene kommer til at gå, siger hun åbenhjertigt til The Daily Telegraph Australia.

- Jeg føler, jeg er et godt sted i mit liv. Jeg vil sikre mig, at mine børn er sunde og glade, og at tingene nok skal komme til at gå godt. Det er mit håb for mig og for os alle, fastslår "Diana"-skuespillerinden i interviewet.

I øjeblikket er Watts som mange andre skilsmissefamilier ved at planlægge, hvor julen skal holdes henne. Den britisk-australske skuespillerinde ved endnu ikke, om hun tager "down under" eller bliver i USA, hvor Schreiber kommer fra.

- Jeg er stadig ved at finde ud af vores juleplaner. Jeg vil selvfølgelig gerne til Australien, men jeg arbejder i øjeblikket på en tv-serie i USA og har kun begrænset tid fri, siger hun.

Trods bruddet er Schreiber og Watts stadig nære. Skuespillerinden dukkede således op til premieren på eks'ens Broadway-forestilling, hvor han spiller over for danske Birgitte Hjort Sørensen.

- Han er mine børns far, så selvfølgelig støtter jeg ham, sagde hun til Entertainment Weekly.

Parret mødte hinanden til Met Gala i 2005 og spillede sammen i filmen "The Painted Veil" året efter.

Sammen har de sønnerne Alexander "Sasha" Pete på ni år og syvårige Samuel "Sammy" Kai.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.