London

Her er verdens mest sexede mand

Jeg føler mig ikke attraktiv eller sexet

David Beckham - her under en velgørenhedskamp med børn i Nepal - er verdens mest sexede mand. Foto: Scanpix

David Beckham - her under en velgørenhedskamp med børn i Nepal - er verdens mest sexede mand. Foto: Scanpix

LONDON:Verdens mest sexede mand er ifølge People den forhenværende fodboldspiller David Beckham.

Den 40-årige britiske boldbisse overtager således titlen fra skuespilleren Chris Hemsworth og fejrer kåringen med en flot forside på magasinet.

- Det er en kæmpe ære, og jeg er meget glad for at tage imod prisen, lyder det fra det storspillende sexsymbol.

- Men faktisk har jeg aldrig følt mig som en sexet eller attraktiv person, siger han og uddyber:

- Jeg kan lide at have pænt tøj på, hoppe i et flot jakkesæt, se og føle, at jeg ser godt ud, men jeg har aldrig nogensinde set mig selv som sexet.

Spice Girl

Privat er det den tidligere Spice Girls-sangerinde og nuværende topdesigner Victoria Beckham, der siden 1997 har delt dyne med den flotte fyr.

- Jeg håber, hun føler sådan om mig hele tiden alligevel trods kåringen, men hun sagde ”tillykke” til mig, fortæller den britiske badboy.

Sammen med fru Beckham er parret forældre til drengene Brooklyn på 16 år, 12-årige Romeo, tiårige Cruz og datteren Harper på fire, men særligt sønnerne giver ikke meget for deres fars flotte kåring.

- Vi grinede af det sammen med børnene, og drengene grinede af mig og sagde: ”virkelig?” Den mest sexede mand? Seriøst?”. Brooklyn mente bestemt, at titlen var til ham, joker den sexede superstjerne.

Jokede med takketale

Annonceringen blev allerede offentliggjort tirsdag i talkshowet ”Jimmy Kimmel Live!”, hvor Beckham var med over en videoforbindelse.

- Det er det bedste øjeblik i min karriere. Jeg vil selvfølgelig gerne takke mine forældre for at sætte mig i verden. Og så vil jeg også gerne takke min frisør, min stylist og Photoshop, jokede den tatoverede tyr.

Når Beckham ikke får kvinder til at savle, har han, siden han pensionerede fodboldstøvlerne, arbejdet som model, filmskuespiller, designer og laver masser af velgørenhedsarbejde for Unicef.

Ud over sidste års vinder har skuespillere som Brad Pitt, Bradley Cooper, Ryan Reynolds og Johnny Depp også løbet med titlen som verdens mest sexede mand.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.