Her fyrer piloten missilet af

Billede af dansk pilot går verden rundt

Her fyrer piloten et missil af over Nordsøen. Foto: Flyvevåbnet

Her fyrer piloten et missil af over Nordsøen. Foto: Flyvevåbnet

DANMARK:Et billede af en dansk pilot går verden rundt og omtales flittigt i både udenlandsk presse og på de sociale medier.

Billedet minder om et såkaldt selfie, hvor en person tager et billede af sig selv eventuelt sammen med andre, akkurat som det var tilfældet under Oscar-showet, hvor værten Ellen DeGeneres tog et selfie sammen med en lang række verdenskendte skuespillere.

Man behøver dog ikke være i sådan et godt selskab for at få opmærksom. Det kan den danske pilot vidne om. På det efterhånden berømte billede ses han i en situation, hvor han - siddende i et jagerfly - netop har fyret et missil af. Det skiver mx.dk.

Flyvevåbnet har bekræftet, at billedet er ægte og blev taget med et Go Pro-kamera, da piloten var på øvelse over Nordsøen.

Historien om billedet blev for alvor udbredt, da Flyvevåbnet for få dage siden brugte det som coverbillede på deres hjemmeside, fortæller pressemedarbejder Thorbjørn Forsberg til mx.dk.

Blandt andre amerikanske Huffington Post og engelske The Telegraph og Daily Mirror har vist billedet, som også bliver delt flittigt på Twitter og Facebook.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.