Herlev snupper sejr over Rødovre i sidste minut

Med kampens eneste scoring et minut før tid vandt Herlev en kneben 1-0-sejr på hjemmebane over Rødovre.

Herlev snupper sejr over Rødovre i sidste minut

Der blev ikke scoret i første periode, ej heller i anden, men et minut før tid fik Herlev scoret opgørets eneste mål og vandt dermed 1-0 hjemme over Rødovre.

Det var den første kamp i sæsonen for begge mandskaber i den bedste danske ishockeyrække, og holdene har endnu ikke fundet skarpheden frem.

Det var Nicklas Hansen, som scorede det afgørende mål efter næsten 59 målløse minutter, og dermed blev han den store helt for Herlev, som inden denne sæson har sagt farvel til landsholdsspillerne Thor Dresler og Kim Staal.

I Frederikshavn var der tale om en gentagelse af sidste års DM-finale, og det opgør kom de danske mestre fra Sønderjyske bedst ud af med en 4-1-sejr.

Sønderjyske vandt alle tre perioder med et enkelt mål, så Frederikshavn fik ikke revanche for sidste års DM-finalenederlag.

I første periode scorede Henrik Nielsen til 1-0, og i anden halvleg var det amerikaneren Cory Quirk, som fordoblede føringen.

Sønderjyske kom også foran 4-0 efter scoringer af Jason Walters og Thomas Spelling, inden Morten Smedegaard fik reduceret en enkelt gang for Frederikshavn.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.