Herreløs jolle førte til udrykning

Beredskab og Falck rykkede ud efter alarm fra beboer - eftersøgning afblæst igen - opdateret kl. 18.32

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KLITGAARD:En beboer på Pirken i Klitgaard ved Nibe spottede lørdag eftermiddag ved knap 17-tiden en herreløs jolle i sejlrenden i Limfjorden.

Anmeldelsen førte til, at Falck og Beredskabscenter Aalborg rykkede ud med redningsvogn og udstyr til redning på fjorden, ligesom Nordjyllands Politi også sendte en patrulje til stedet.

- Vi alarmerede også Søværnets Operative Kommando, som sendte en helikopter, der heldigvis var i Aalborg. Den foretog en overflyvning, men fandt intet udover jollen, der drev fra Nibe mod nord og helt over til Gjøl havn, hvor vi har sikret båden, fortæller vagtchef Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi.

Her er havnefogeden nu adviseret om den herreløse jolle.

- Man kunne se på noget fortøjning i fronten af båden, at jollen havde revet sig løs. Der var heller ikke hverken motor eller årer ombord, så der er intet, der tyder på, at der har været mennesker ombord, og vi har derfor afblæst eftersøgningen igen, siger vagtchefen.

- Vi har heller ingen efterretninger om savnede i forbindelse med fiskeri eller jagt i området. Men vi tager naturligvis altid en sådan henvendelse alvorligt, konstaterer vagtchef Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.