Hewitt videre i US Open efter maratonkamp

Den tidligere US Open-mester havde problemer mod lumsk Luxembourg-spiller i et over fire timer langt opgør.

Hewitt videre i US Open efter maratonkamp

Lleyton Hewitt fik fredag lov til at svinge ketsjeren ekstra mange gange på tennisbanen i New York, da han spillede anden runde ved US Open.

Der skulle nemlig gå hele fire og en halv time, før den 31-årige australier havde besejret Gilles Muller fra Luxembourg med cifrene 3-6, 7-6, 6-7, 7-5 og 6-4.

Muller formåede med 35 serve-esser og 95 vinderslag at spille lige op med den tidligere US Open mester Hewitt. Men Muller lavede samtidig hele 69 uprovokerede fejl i en kamp, der bølgede frem og tilbage hele tiden.

Hewitt får sandsynligvis brug for at hvile benene efter maratonkampen. I tredje runde står australieren nemlig over for spanieren David Ferrer, som er seedet som nummer fire i turneringen.

I 2001 vandt Hewitt US Open, og i 2004 blev han slået i finalen. I år har skader i foden og lysken holdt ham ude af flere turneringer, og han er derfor raslet ned af verdensranglisten til nummer 125.

Hewitt havde dog ingen problemer i kampen mod Muller trods de mange timer i tennisarenaen. Og australieren har heller ikke tænkt sig at stoppe karrieren efter US Open ligesom Kim Clijsters og Andy Roddick.

- Andy følte tydeligvis, at det var det rette tidspunkt at forlade sporten på. Alle er forskellige. Jeg føler, at jeg har kæmpet hårdt for at komme tilbage, siger Hewitt.

Andy Roddick spillede sig også fredag videre til tredje runde. Den 30-årige amerikaner, som torsdag annoncerede et karrierestop efter turneringen, vandt sikkert over australske Bernard Tomic med 6-3, 6-4 og 6-0.

I kvindernes US Open-kampe spillede den russiske stjerne Maria Sharapova sig let videre efter et tennisopgør, der blot varede en lille time. Hun besejrede amerikaneren Mallory Burdette.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.