Mors

HF Mors skifter hovedsponsor

Jyske Bank stopper efter fem år

27.03.16. Morsø Påskestævne 2016. Finale U14-drenge. HF Mors/Nordmors-Odder. Foto: Diana Holm.

27.03.16. Morsø Påskestævne 2016. Finale U14-drenge. HF Mors/Nordmors-Odder. Foto: Diana Holm.

MORS:Der skal nye navne på trøjerne hos HF Mors.

Håndboldklubben må efter fem år med Jyske Bank som hovedsponsor vinke farvel til sponsoren, der trådte til efter Fjordbank Mors-krakket i 2011.

- De meddelte os for et stykke tid siden, at de ikke ville være med på samme niveau mere. De vil stadig gerne fortsætte som sponsorer, men ikke på samme niveau. Så det er på ingen måde i utilfredshed, at de er stoppet. Vi har været utroligt tilfredse med samarbejdet, og det har de også, siger Lars ”Landmand” Nielsen fra sponsorudvalget i HF Mors.

Han glæder sig over, at Frøslev-Mollerup Sparekasse og Thisted Forsikring A/S i stedet er trådt til, og at det bliver på en lang aftale for de næste tre år.

- Vi har haft en rigtig god og gensidig dialog mellem alle tre parter - fra de indledende snakke og frem til, at vi nu har landet en treårig aftale, der giver os mulighed for at fortsætte den gode udvikling, vi som klub har været i både på bredde og elitesiden de seneste år, siger han og lægger op til en aftale, der kommer til at indeholde nye tiltag og initiativer til gavn for både klub og hovedsponsorer.

Lars ”Landmand” Nielsen vil ikke ud med noget beløb på den nye sponsoraftale, som han dog kalder økonomisk god.

- Vi bliver i hvert fald ikke dårligere stillet end før. Og det er to helt nye sponsorer i klubben, så det er ikke sådan, at nogle af pengene var der i forvejen. Havde de i forvejen været sponsorer i klubben, skulle vi ud og finde nogen igen, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst