Hidsig biljagt endte i busgrav

22-årig påvirket mand kørte flere gange over for rødt i Aalborg

Arkivfoto <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Arkivfoto Pressefotograf Henrik Bo

AALBORG:En 22-årig mand fra Skalborg kan se frem til en række sigtelser, efter at han i påvirket tilstand forsøgte at køre fra politiet ved 4-tiden fredag morgen.

Biljagten begyndte i Borgergade i Aalborg, hvor føreren af en Opel Vectra påkaldte sig opmærksom på grund af usikker kørsel.

Det fik en politipatrulje til at vende om for at snakke med bilens fører, men den 22-årige havde ikke lyst til at snakke med politiet.

Kørte ind i patrulje

Bilisten kørte i høj fart ud ad Hobrovej og fortsatte mod Skalborg og videre til Aalborg Øst, inden jagten stoppede brat på Venøsundvej, da flugtbilen endte i busgraven efter vanvittig kørsel og flere lovovertrædelser.

- Bilisten kørte over for rødt flere gange, og han kørte også mod færdselsretningen, ligesom han under biljagten kørte ind i siden på patruljen. Vi har en mistanke om, at han var påvirket af spiritus eller narko, siger vagtchef Karsten Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Den 22-årige fører blev anholdt, og han kan se frem til en række sigtelser, mens to skrækslagne passagerer, som flere gange forsøgte at få den 22-årige til at stoppe bilen, slipper for videre tiltale.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.