Hjallerup

Hidtil største ridestævne

Flere end 800 starter i Hjallerup

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vinderne af pony LR1 og Lr4 blev ved præmieoverrækkelsen hyldet af de mange tilskuere. Foto: Jørgen Ingvardsen

HJALLERUP:De kan det der med heste i Hjallerup. Næppe er det succesfulde marked overstået, før Hjallerup Rideklub kaster sig ud i det hidtil største ridestævne nogensinde.

Over 800 starter nåede man op på de tre dage. Der var ryttere fra hele landet og fra Norge til dressurstævne for landsstævneryttere og distriktsryttere.

- Vi er helt overvældet over interessen for stævnet, fortalte Rikke Carlé.

- Der er ryttere helt fra Bornholm, og de kommer, fordi de har hørt, at vi er gode til at afvikle stævner, så det er dejligt. Det er tredje gang, vi afvikler det, og hvert år laver vi lidt om, så det bliver så godt som muligt, sagde hun.

Der var omkring 350 ryttere med i stævnet, og trods den store konkurrence klarede de lokale ryttere sig fornemt. Mathilde Kalstrup Jensen vandt således LR4 Pony på hesten Toftegårdens Aqui i søndagens ’Sparekassen Vendsyssel Cup’.

- Jeg synes, dommerne var hårde i år, men dejligt at jeg vandt, fortalte den dygtige rytter efter præmieoverrækkelsen. Hun er 14 år og har redet, siden hun var fem.

- Jeg har fire ponyer, som jeg rider på hver dag. Jeg elsker at ride, og det vil jeg blive ved med. Jeg elsker det, sagde hun, som trods sin unge alder er en særdeles erfaren rytter. Hun har således deltaget i DM fem gange.

Omkring 25 dommere var i sving. Jan Olsen var en af dem.

- Det har været et fint stævne, konkluderede han efter stævnet.

- Niveauet har været godt, selv om vi manglede toppen. De allerbedste skal nemlig til EM om tre uger, så de har ikke tid til at være med, men alligevel har det været et særdeles godt stævne, sagde dommer Jan Olsen, der også roste afviklingen.

- Klubben har gjort det glimrende, sluttede han. Samme holdning havde både deltagere og publikum.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.