Hilary Duff sagsøges for bilulykke

Skuespillerinden Hilary Duff er nu blevet sagsøgt i forbindelse med et biluheld helt tilbage i 2010.

Hilary Duff sagsøges for bilulykke

A Cinderella Story-skuespillerinden Hilary Duff er havnet midt i et søgsmål i forbindelse med et bilsammenstød i 2010. Hun skulle efter sigende have smadret sin Range Rover ind i bagenden på en anden bil.

Det skriver hjemmesiden Female First.

Søgsmålet blev anlagt mandag ved domstolen i Los Angeles. Ifølge retspapirer kørte Duff rundt i Californien by i midten af december 2010, da hun kolliderede med en anden bil. Bag rattet i den anden bil sad Rachel Owens.

Owens påstår, at hun har lidt "stor mental og fysisk smerte og skade" og har haft behov for flere forskellige lægebesøg og operationer for at få behandlet sine skader, skriver TMZ.com.

Hun mener samtidigt, at hendes skader har forhindret hende i at gå på arbejde, og selvom Owens erhverv ikke bliver yderligere udpenslet, forventer hun at "blive forhindret i at deltage i sin normale funktion i en periode for fremtiden".

Skuespillerinden og sangerinden Hilary Duff, der i marts blev mor til hendes første barn, bliver derfor sagsøgt for uspecificerede skader.

Den 24-årige Duff har fået sønnen Luca sammen med sin mand Mike Comrie, der er pensioneret NHL spiller. Hun forsøger i øjeblikket at tabe den sidste babyvægt, men skal altså nu også forholde sig til en retsforfølgelse.

/ritzau/