Hindbær¿eclairs

Fødevarer 25. august 2007 06:00

Ingredienser Dej { 35 g smør { 1 1/4 dl vand { 65 g mel { 3 æg Hindbærcreme { 1 bakke hindbær { 2 spsk. sukker { 2 dl letpisket fløde (Hindbær og sukker moses med en gaffel og derefter tilsættes fløde.) Hindbærglasur { lidt hindbær { flormelis (lidt hindbær røres med flormelis til en fast masse) Fremgangsmåde Vand og smør koges op, melet tilsættes, og der røres, til massen slipper gryden. Æggene piskes i et efter et under kraftig pisken. Massen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på et smurt bagepapir i 3 x 8 cm. Bagetid: 20 min ved 180 grader. Eclairen skæres halvt igennem og fyldes med cremen og med hindbærglasur.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...