Mejerier

Hirtshals Mejeri har fået nyt tapperi

Hirtshals Mejeri har sat punktum for en investering på 50 mio. kr., da mejeriet indviede et nyt fuldautomatiseret tapperi.

Toårige Viktor viste interesse i mælkekartoner i det nye tapperi. Ved indvielsen har der dog kun vand i. Drengen var med sin far Thomas Risager og fik sammen med de øvrige gæster et sjældent indblik i faderens arbejdsplads.
Tapperiet blev desinficeret efter gæsterne gik
Foto: Kurt Bering

Toårige Viktor viste interesse i mælkekartoner i det nye tapperi. Ved indvielsen har der dog kun vand i. Drengen var med sin far Thomas Risager og fik sammen med de øvrige gæster et sjældent indblik i faderens arbejdsplads. Tapperiet blev desinficeret efter gæsterne gik Foto: Kurt Bering

- Det betyder at ingen medarbejder skal stå og løfte tunge kasser med mælk, sagde direktør Søren Hansen efter indvielsen. For et halvt år siden blev et nyt kølerum indviet, og moderniseringen betyder en fordobling af Hirtshals Mejeris areal. - Vi er færdige med at investere, og nu skal vi bruge de næste år på at optimere og finjustere, fortalte han. Egentlig strider det mod al fornuft, at et mejeri med konventionel konsummælk kan udvide, når det ligger i et tyndt befolket område med lange veje til landets metropoler. - Og med det helt ekstraordinære konkurrencebillede der er i branchen, er det at mejeriet eksisterer en gåde for mange. Men det handler om at gode mennesker med et stort engagement bidrager til mejeriets udvikling, sagde han til de mange gæster. poul.christoffersen@nordjyske.dk