Hirtshals

Hirtshals samler ind til julehjælp

Butiksindehaver opfordrer byens borgere til at slå sidste års indsamling

Foto: Kim Dahl Hansen

Foto: Kim Dahl Hansen

HIRTSHALS:Butikschef Gitte Nielsen fra Sportmaster i Hirtshals kommer i år ligesom sidste år med en opfordring til sine kolleger og de handlende. Hun vil gerne have, at så mange som muligt støtter Julehjælpen.

Sidste år lykkedes det Hirtshals by, at få samlet godt 13.500 kroner - det hjælper næsten 14 familier i Danmark til at kunne holde en juleaften. Julehjælpen er en privat forening, der startede i 2008. Formålet er at hjælpe udsatte og trængende familier i Danmark, så de også kan få råd til at holde en juleaften med alt det rigtige.

- Det er en sag, som har rørt mig utrolig meget, da det er en meget vigtig aften, hvor vi er sammen med vores kære. Det er den aften alle husker hele året, men desværre er der kommet flere og flere til, der ikke har råd det. Og her kan vi hjælpe til med denne indsamling, siger Gitte Nielsen.

Sidste år var hun personligt rundt i alle butikkerne med bøtter, som stod på disken og fik også doneret mange gaver til en aktion til Open by Night. Derudover var hun også ude med sin søn og samle ind i byens gader. I år håber hun, at Hirtshals ved fælles hjælp kan samle endnu flere penge ind til Julehjælpen.

- Firmaet kan give 1500,- som dækker en børnefamilie og man kan samle et beløb ind imellem personalet og så videre, foreslår Gitte Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.