Mariagerfjord

Historien gentog sig

Ny generation af unge gav hånd med i moderniseringen af Rostrup Klubhus

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nutte Sørensen havde sørget for et let traktement.

ROSTRUP:En bedre dag kunne de bare ikke have valgt.

I en smuk sensommerkulisse med fantastisk sommervejr og med mange glade mennesker som vidner genindviede Rostrup sit 34 år gamle - nu stærkt moderniserede - klubhus.
Sammen klippede klubhusformand John Ladefoged og byrådsmedlem Niels Erik Poulsen (V), Stenstrup, den røde snor.
Poulsen roste i sin tale de mange lokale ildsjæle, som lige fra det tidligere forår har brugt rigtig mange timer på at give klubhuset en gennemgribende modernisering, fornyelse af køkkenudstyr, borde, stole og fliser.
Ildsjælene anført af et byggeudvalg bestående af Torben Ruseng, Anders Kjær, Anders Ruseng, Klavs Sørensen, Per Sørensen, Nutte Sørensen og John Ladefoged nød den festlige dag.
Det var de synlige resultater af en ide formuleret på et fremtidsværksted for fire år siden, som nu folder sig ud.
- Utroligt imponerede. I har lagt mange timer både inden døre og uden for. I kan være stolte af af det her, kvitterede Spar Nords bestyrelsesformand Torben Hansen, som medbragte en gavecheck på 10.000 kroner.
Godt et halvt hundrede gæster ved receptionen hørte blandt andre byggeudvalgsformand Klaus Sørensen berette, hvordan han selv om dreng hjalp til med at bygge klubhuset i 1978.
- Næste generation af unge har hjulpet til denne gang, så historien gentager, fremhævede han.
- I Rostrup er vi kendt for vores sammenhold, som vi overlever på. Det er vores varemærke.
Gennem hele projektet har vi holdt en målrettet linje med stram snor. Resultatet har givet både byen og skolen et løft, tilføjede Klaus Sørensen.
De synlige forbedringer har straks afspejlet sig i en markant bedre udlejningsprocent.
Tidligere fodboldspiller og træner i ROV, byrådsmedlem Finn Cilleborg (S), Assens, havde medbragt en pokal til sin gamle klub og roste byen for sit sammenhold - dengang som nu.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.