Brønderslev

Historien livagtiggøres

Stig Ulrichsen fortæller om Anker Jørgensen

Stig Ulrichsen fortæller om Anker Jørgensen. Foto: Paul Korsgaard

Stig Ulrichsen fortæller om Anker Jørgensen. Foto: Paul Korsgaard

BRØNDERSLEV:Kender I det, at en foredragsholder kan fortælle så livagtigt, at det føles som om at vedkommende, han fortæller om, selv er til stede i salen. Sådan er det med Stig Ulrichsen.

Onsdag kommer han til AOF Vendsyssel, hvor han kommer med fortællingen vores tidligere og nu afdøde statsminister, Anker Jørgensen bringer historien til live igen.

Fortællingen er spækket med anekdoter om mennesket, Anker Jørgensen, der som to-årig blev faderløs og fem-årig blev forældreløs, da begge hans forældre tabte kampen til tuberkolose.

Stig Ulrichsens tager publikum med på turen ind i Anker Jørgensens barndom, hans kamp for en bedre verden at leve i.

- Man kan høre om ungdommen og kampen mod nazisterne i besættelsesårene, kærligheden, fagbevægelsen, hans politiske karriere og meget mere frem til hans død 20. marts i år. Anker blev 93 år gammel.

Billetter koster 125 kroner og kan købes på AOF Sydjyllands hjemmeside

http://aftenskole.aof.dk/kurser/Foredrag+og+debat/Politik+og+samfund/4128989/

Ved siden af en travl karriere indenfor erhvervslivet, hvor Stig Ulrichsen blandt andet investerer i ejendomme og er en stor spillere indenfor underholdningsbranchen, har han også en »fritidskarriere« som foredragsholder.

Den har dog efterhånden grebet så meget om sig, at Stig Ulrichsen er noget af det tætteste, man kommer på en professionel fuldtidsforedragsholder i Danmark.

I øjeblikket drager han land og rige rundt med foredrag om Anker Jørgensen, Prins Henrik, John Lennon & The Beatles, Ib Mossin og de andre danske filmstjerner, Simon Spies, Marilyn Monroe, Elvis Presley og Marx Brothers.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden