Historier fra gaden

Pr-foto.

Pr-foto.

Der er lagt op til et anderledes koncertforedrag og hyggelig aften med afsæt i observationer og erfaring med rodløshed/hjemløshed i Danmark anno 2016, når Natasja Lee Dickinson besøger Hjørring bibliotek med hendes koncertforedrag 9. november klokken 19, Hjemløs i Danmark - Giv avissælgerne et måltid mad.

Der er tale om en koncert krydret med historier fra gaden og livsfortællinger, når en sælger af den danske hjemløse avis Hus Forbi gæster scenen.

Natasjas repertoire er en blanding af egne numre og covernumre, som alle er tilpasset aftenens tema.

Musikken har rødder i folk og country, og bliver fremført med stor indlevelse i selskab med hendes guitar.

Natasjas tekster og sange kræver noget af publikum, og tvinger dem til at lytte opmærksomt, samtidig med at hendes tekster giver stof til eftertanke.

I sidste del af koncertforedraget er der plads til spørgsmål fra publikum som kan besvares af både Natasja og Hus Forbi sælger.

Formålet med koncertforedraget er at sætte fokus på de rodløse i det danske samfund, på de slidte ansigter vi ikke ser ordentligt på i vores hverdag, samt på deres livsvilkår.

Natasja Lee Dickinson er sanger, sangskriver og foredragsholder, og har for andet år i træk modtaget en award i Texas.

Sidste år i august (2015) modtog hun en award med titlen "Outstanding acoustic artist of the year"

I år (2016) modtog Natasja en award med titlen "Songwriter of the year"

1. oktober optrådte Natasja I Edinburgh, Skotland, på "The Electric Circus" i forbindelse med et stort landsdækkende indsamlingsprojekt med navnet "Musicians against homelessness"

Natasja udgav i december 2014 sangen "Living on the street". En sang som er kommet vidt omkring i verden. Blandt andet blev "Living on the street" kåret til månedens sang på en skotsk radio i april 2015. Ligeledes vandt sangen titlen "bedste sang i folk/singer-songwriter" genren på et musikagentur i Los Angeles.

Efterfølgende har hun udgivet singlerne "Little red shoes" og "Little wonder"

Der tages entre til arrangementet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.