Historisk godt marked

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Myn­dig­he­der­nes kon­trol har gi­vet pote. I år var der ikke én ene­ste på­ta­le fra dyr­læ­ger­nes side. Foto: Hen­rik Louis

HJALLERUP:Hjallerup Marked 2007 vil gå over i nhistorien som et af de bedste markeder i dets 263 år lange historie. I går rykkede skoleelever og andre ud for at rydde op på markedspladsen. Markedets pr-ansvarlige Dennis Kvesel, fortæller, at godt 200.000 har besøgt markedet. Allerede søndag middag var der solgt lige så meget øl, som der blev solgt på hele markedet i 2006. Men markedet havde sikret sig ekstra øl, så ingen kom til at tørste heller på markedets sidste dag. Noget af det, der vil blive om end ikke skrevet ind i historiebøgerne, så i Guiness Rekordbog, er fyrværkeriet. Her blev 42.000 raketter fyret af på én gang. Selv om der skulle have været fyret 55.000 raketter af, var de 42.000 nok til Guiness. De personer, der skulle stille raketterne op, nåede simpelthen ikke at stille flere op. De 42.000 raketter blev fyret af i løbet af 40 minutter fyret af.