Historisk rockaften

John Fogerty fik minderne frem hos et modent publikum i Skovdalen

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

John Fogerty i Skovdalen. Foto: Henrik Bo

KONCERT

John Fogerty

# # # # ¤ ¤


Den knaldsorte hårfarve var med garanti ikke ægte, men musikken var autentisk nok, da legenden John Fogerty mandag aften lagde vejen forbi Skovdalen i Aalborg for at byde på godt 40 års rockhistorie presset sammen i to timers koncert.
Naturligvis rigelige mængder af de gamle Creedence Clearwater Revival-hits, krydret med nogle af Fogertys solonumre samt de covernumre, som også altid har været en indgroet del af Creedences/Fogertys repertoire. Blandt andet fik publikum lokket ham til at akkompagnere en fællessang-udgave af ”Cotton Fields”, selvom den tydeligvis ikke stod på sætlisten.
En fin gestus af en charmerende gammel rockulv, der stadig håndterer sit store arsenal af guitarer bedre end de fleste, mens stemmen til gengæld har set bedre dage. Specielt i sidste halvdel af koncerten begyndte den at lyde lidt anstrengt, men hvad pokker: Manden er 67 år.
Det var mange af tilskuerne også i den propfyldte Skovdalen, og de fik, hvad de kom efter: En mindeværdig, men dog ikke uforglemmelig aften i selskab med et af rockens store koryfæer.

Lars Aare

lars.aare@nordjyske.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.