Udland

Historisk tv-stjerne anholdt for voldtægt

81-årige William Roache er anholdt i en voldtægtssag mod en mindreårig i 1967.

Historisk tv-stjerne anholdt for voldtægt

Britisk politi har anholdt stjerneskuespilleren William Roache, der er kendt for sin årelange optræden i verdens længste sæbeopera, den britiske tv-serie "Coronation Street".

81-årige Roache er mistænkt for voldtægt, skriver nyhedsbureauet AFP.

William Roache har siden 9. april 1967 spillet Ken Barlow i tv-serien, der portrætterer livet i en fiktiv nordengelsk by.

Onsdag blev han arresteret i sit hjem i det nordvestlige England med påstanden om at have voldtaget en mindreårig pige mellem april og juli 1967.

- En 81-årig mand fra Wilmslow i Cheshire er onsdag 1. maj 2013 blevet anholdt af politiet og er under mistanke for voldtægt, siger en talsmand for politiet i Lancashire.

Den anholdte vil i løbet af dagen blive afhørt, siger talsmanden.

Tv-producenten ITV, som laver tv-serien "Coronation Street", ønsker ikke at kommentere anholdelsen, men siger, at Roache ikke vil være på skærmen, mens politiets undersøgelser er i gang.

Roache sagde tidligere på året undskyld efter at have antydet, at ofre for seksuelle forbrydelser blot blev straffet for fortidens synder, og for at have foreslået, at anklagede i sexsager mod børn blev sikret anonymitet.

I et andet interview sidste år hævdede Roache at have været i seng med 1000 kvinder.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.