Hitmager aflyser koncert efter angstanfald

Zayn Malik måtte lørdag aften aflyse sin optræden, fordi han blev ramt af sit hidtil værste angstanfald.

Popsangeren og hitmageren Zayn Malik måtte lørdag aften aflyse sin længe ventede optræden i hjemlandet England, fordi stjernen blev ramt af et voldsomt angstanfald.

Det var meningen, at det tidligere "One Direction"-medlem skulle have optrådt til en sommerkoncert i London, men den 23-årige englænder kunne ikke gennemføre showet, skriver Sky News.

På det sociale medie Instagram informerede sangeren selv sine fans om aflysningen og forklarede sin situation.

- Desværre har min angst, der har hjemsøgt mig igennem de seneste måneder i forbindelse med liveoptrædener, fået bugt med mig.

- Med størrelsesordenen af dette event har jeg døjet med den værste angst i min karriere. Jeg kan ikke undskylde nok, men jeg vil være ærlig over for alle, som tålmodigt har ventet på at se mig. Jeg lover, at jeg vil gøre mit bedste for at gøre det godt igen over for alle, som jeg har svigtet i dag, skriver "Pillowtalk"-sangeren blandt andet på sin profil.

Efter popmusikerens besked til sine fans på Instagram er det væltet ind med opmuntrende kommentarer og ros til stjernen for at være så åben omkring sine problemer.

Det er ikke første gang, at Zayn Malik aflyser en optræden. Ifølge Sky News meldte den 23-årige sanger i januar afbud til at medvirke i "The Graham Norton Show" på grund af en travl kalender.

En måned senere aflyste han ligeledes et interview med radiostationen Radio 1 med dj'en Greg James.

Se Zayn Maliks egen forklaring her: https://www.instagram.com/p/BGhxCx4pqS-/?taken-by=zayn

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.