Hitsangerinde mundlam: Fik 685 millioner klik

Carly Rae Jepsen kan et eller andet med hits. Hendes sange bliver fortolket og mimet til og lystigt delt på sociale medier.

Da "Call Me Maybe" kom ud i 2012, var sangen årets mest spillede på Spotify i Danmark, men Carly Rae Jepsens ørehænger blev ikke kun lyttet til i radioen og på streamingtjenesterne. På de sociale medier fik sangen nemlig sit helt eget liv.

På YouTube er sangen blevet spillet mere end 685 millioner gange, og det kom bag på sangerinden. Det fortæller hun i et interview med Ritzau Fokus.

- Jeg kan huske, at det ligesom lammede mig lidt, at den blev så stort et hit, siger Carly Rae Jepsen, der måtte se sin video blive noget af en viral tornado. Det blev nemlig populært at mime sangen og lave sin egen version af videoen, efter at superstjerner som Justin Bieber og Selena Gomez havde gjort det samme.

- Det var ret sjovt, for den sang fik fuldstændigt sit eget liv på grund af alle de forskellige versioner fans lavede, hvor de selv sang eller mimede til sangen og uploadede det på nettet. Jeg kan ikke tage ejerskab over det, jeg var bare heldig, tror jeg. Men det er vildt fedt og en kæmpe glæde, at folk har lyst til at gøre mine sange til deres egne.

Først nu er Carly Rae Jepsen klar med opfølgeren til det album, der kom i kølvandet på hendes megasucces.

Der har nemlig været noget at leve op til for den 29-årige sangerinde.

- Min løsning på det blev, at jeg gerne ville tage mig rigtig god tid til at komme med mit næste udspil. Det er derfor, det har taget mig to og et halvt år. Det kan godt være en udfordring at have så massivt et hit, for selvom jeg er klar til at komme ud med noget nyt, så spiller de stadig Call Me Maybe i radioen. Men det er jo en positiv udfordring, for man vil jo så gerne have, at ens sange når ud til folk, fortæller Carly Rae Jepsen, der oprindeligt er fra Canada men også har danske rødder.

Sangerinden, der nu er aktuel med nummeret "I Really Like You" har fået selveste Tom Hanks til at mime sangen i musikvideoen, og dermed er hun godt på vej til endnu et viralt hit.

- Jeg tænkte på, hvilken slags video, jeg godt kunne tænke mig til sangen, og fordi sangen er så supersød, så ville jeg gerne opveje det lidt med noget, der var uventet og sjovt. Jeg elsker at få folk til at grine, fortæller sangerinden og fortsætter:

- Det føltes virkelig sjovt at vælge en person, som nok er den, man mindst kunne forestille sig mime til den sang. Jeg var så glad for, at han havde lyst. Men jeg var lige så starstruck som alle andre ville være. Jeg kunne ikke holde op med at kigge på ham, for jeg kunne næsten ikke begribe, at han virkelig var der, siger hun.

Sangerindens nye album "Emotions" udkommer i løbet af sommeren.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.