Hittebarn fra Aalborg er genforenet med forældre

Den lille dreng, der lørdag blev indleveret på politigården i Aalborg, er blevet hentet af sine forældre.

En lille 19 måneder gammel dreng, der lørdag blev indleveret til politigården i Aalborg, er blevet hentet af sine forældre.

Gennem mere end to timer lå drengen og græd i en barnevogn, som stod i en gård på Urbansgade i Aalborg, indtil nogle ansatte i en forretning fik nok og kontaktede politiet.

- Han har det fint. Han har hygget sig. Der er ikke noget dramatisk her, fortæller vagtchef Henrik Beck fra Nordjyllands Politi til Ritzau.

Drengen havde en babyalarm i barnevognen, men den fik altså ikke forældrene til at reagere. Ifølge Nordjyllands Politi kan det skyldes en blanding af dårlige batterier og en modtager i den anden ende, der var faldet i søvn.

Der er tale om en halvandet år gammel dreng, der var iført en Mickey Mouse-bluse og blå bukser. Han havde desuden en gul bamse.

Der var ikke tegn på vanrøgt eller lignende.

- Nej, han ser ud til at være passet fint, er ren i tøjet og velsoigneret, oplyste vagthavende Jan Stagsted fra Nordjyllands Politi tidligere på dagen.

Drengen virkede tilsyneladende heller ikke tynget af situationen:

- Han har gået rundt herinde og hygget sig. Han har fået en lille gave og været rundt og tale med os alle sammen, fortalte vagthavende tidligere.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst