Hjælp med at hjælpe

Røde Kors mangler indsamlere i Brønderslev

Knud Jørgensen.
Brønderslev 21. september 2016 17:27

BRØNDERSLEV: Søndag 2. oktober er der, som altid den første søndag i oktober, landsindsamling til støtte for Røde Kors arbejde.

- Desværre er verden stadig sådan indrettet, at der er mennesker der har brug for hjælp både ude i verden og hjemme i Danmark, bemærker formand for Røde Kors’ afdeling i Brønderslev, Knud Jørgensen.

- Vi samler ind for at kunne hjælpe de tusinder af familier der er havnet i blodige krigszoner og belejrede byer, som i Syrien, hvor vi desværre mistede 18 frivillige Røde Kors-chauffører i færd med at bringe mad frem til mennesker i nød. 85 millioner kroner giver vi katastrofehjælp til hvert år

I Syd-og Østafrika er millioner af børn truet af sult, fordi en tørke har ødelagt høsten. Her hjælper vi med akut mad og hjælper de lokale bønder til at få andre vækstteknikker for at de kan overleve i fremtiden.

Herhjemme bruger vi penge på at socialt hjælpearbejde lige fra sommerlejre til børn, julekurve til værdigt trængende, integrationsarbejde i lokalområdet, besøgsvenner for ensomme mennesker og meget mere.

For at få alt dette til at fungere, er vi nødt til at få hjælp til indsamlingen.

- Vi kan bruge flere indsamlere til søndag 2. oktober. Det tager ca. to timer at gå en indsamlingstur, fortæller Knud Jørgensen.

Tilmelding kan ske til: Bjarne Larsen, tlf: 2561 4399 ellerAase Fredholm tlf: 2082 9697.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...