Hjælp politiet

Politiet har undersøgt drabsstedet og området omkring for spor og opfordrer nu offentligheden til at komme med oplysninger. 
Foto: Martin Damgård

Politiet har undersøgt drabsstedet og området omkring for spor og opfordrer nu offentligheden til at komme med oplysninger. Foto: Martin Damgård

SULDRUP:Kriminalpolitiet i Aalborg beder nu befolkningen om hjælp i drabssagen fra Suldrup, hvor en 60-årig kvinde blev stukket ihjel i sit hjem natten til lørdag. Hendes mand alarmerede politiet klokken 03.10 lørdag morgen med besked om, at han havde fundet sin kone død i stuen i hjemmet på Hjedsbækvej 131. en lidt øde beliggende landejendom tre-fire kilometer fra Suldrup by. -Vi vil gerne i kontakt med mennesker, der har bemærket personer eller køretøjer på strækningen mellem Hjedsbækvej 131 og Suldrup by mellem klokken to og fire natten til lørdag, siger chefkriminalinspektør Aage Nørgaard. Han tilføjer at også personer, der eventuelt selv har været i området på den pågældende strækning i timerne omkring drabet, meget indtrængende anmodes om at henvende sig til politiet. Aalborg Politi træffes på telefon 96 30 14 48.

Forsiden