Hjallerup by skal udvikles

Borgerne kommer til orde

Arkivfoto
Hjallerup 3. april 2017 16:17

HJALLERUP: Politikere og byplanlæggere fra Brønderslev Kommune inviterer borgerne i Hjallerup til møde på onsdag.

Mødet holdes som et led i at lytte til borgernes ønsker og forventninger til udviklingen i Hjallerup. Mødet i Hjallerup er fyraftensmødet henlagt til Hjallerup Kulturhus onsdag

kl. 16.30-18. Her vil kommunens planlæggere kort fortælle om kommuneplanen og dens muligheder.

Mødet har også til hensigt at få de enkelte byers borgere til at melde de ønsker og forventninger, de har til deres by ud til de deltagende politikere og embedsfolk fra kommunen. Borgerarrangementet afholdes under overskriften - sæt præg på Din by. Fra medlem af Hjallerup Byudvikling, Vagn Kraglund er der et stort ønske om, at rigtig mange borgere vælger at deltage i mødet, således at såvel politikere som embedsfolk og medlemmer fra eksempelvis Hjallerup Samvirke kan få nogle klare tilkendegivelser fra Hjallerups borgere om, hvilke ønsker og forventninger, der er til konkrete fremtidige udviklingsprojekter i byen.

- Nogle af de spørgsmål, der adresseres på fyraftensmødet er midtbyens fremtidige udvikling. Gør vi det spændende nok for turister at besøge vores by? Hvordan kan vi tænke mere grønt. Vil du være nabo til vores nybygger. Hvad tænker du om natur og vindmøller - og mange andre væsentlige spørgsmål, hvor svarerne kan være med til at gøre Hjallerup By og Brønderslev Kommune endnu mere interessant for nuværende og fremtidige borgere.

Vagn Kraglund håber meget, at der skabes klarhed og dialog om rigtig mange af de punkter, der optager nuværende og kommende borgere i Hjallerup, således man i Hjallerup Byudvikling kan få taget temperaturen på borgernes ønsker til en fremtidig attraktiv by.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...