Ægtepar på 88 og 84 fik peberspray under hjemmerøveri

Nordjyllands Politi efterlyser oplysninger i sag om hjemmerøveri nær Åbybro. Ukendt pengebeløb stjålet.

Et ældre ægtepar blev natten til mandag udsat for et røveri i deres hjem nær Åbybro, oplyser politiet. To røvere sprøjtede parret med peberspray.

- De er naturligvis dybt berørt af situationen, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi, som søger hjælp fra vidner.

Ægteparret blev tilbageholdt på bopælen på Kattedamsvej mellem Åbybro og Biersted.

- Røveri i eget hjem - hvor man skal føle sig tryg - er en yderst alvorlig sag, så vi efterforsker lige nu intensivt i sagen, siger vicepolitiinspektøren i en pressemeddelelse sidst på formiddagen.

Ofrene er henholdsvis 88 og 84 år. De mistede et pengebeløb, som mandag ved middagstid endnu ikke er gjort op.

Vicepolitiinspektøren oplyser, at politiet ikke umiddelbart har klarlagt, hvordan røverne kom til og fra stedet.

Mandag eftermiddag lyder meldingen, at politiet er i gang med at efterforske på baggrund af forskellige henvendelser fra offentligheden.

Anders Uhrskov kan endnu ikke svare på, hvor længe frihedsberøvelsen af parret har varet. Han kommer det foreløbig ikke nærmere end "et tidsrum i løbet af natten".

Politiet efterforsker også, i hvilket omfang parret måtte have lidt anden fysisk overlast end pebersprayangrebet. Uhrskov fortæller, at parret ikke har haft behov for lægehjælp.

Umiddelbart er signalementet sparsomt. Røverne skønnes til at være mellem 20 og 30 år. De var maskerede og iført mørkt tøj.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.