Hjemmerøvere gav 91-årig mand slag med knyttede næver

Politiet håber at høre fra borgere, der har set mænd flygte fra hjemmerøveri på vejen Krybily ved Bording.

En 91-årig mand blev mandag aften udsat for et hjemmerøveri, da to maskerede mænd trængte ind i hans hjem ved Hestlund nordvest for Bording.

I forbindelse med røveriet blev offeret tildelt knytnæveslag. Han slap med overfladiske skrammer, oplyser politiet tirsdag formiddag.

Mændene var ifølge Midt- og Vestjyllands Politi iført mørkt tøj og elefanthuer, da de brød ind i huset på vejen Krybily.

- Vi foretog en indledende afhøring af den forurettede kort efter overfaldet, men vi har p.t. ikke noget signalement at gå efter, siger Henning Præstegaard, efterforskningsleder ved lokalpolitiet i Herning.

I forbindelse med røveriet spurgte gerningsmændene efter penge. De gennemrodede derefter huset, inden de igen forlod adressen.

Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har set to mænd ankomme til eller forlade området omkring klokken 20.

- Vi fortsætter i dag efterforskningsarbejdet med sporsikring, og vi skal også igen tale med den forurettede, som forhåbentlig kan give os flere oplysninger om gerningsmændene, siger Henning Præstegaard.

- Vi vil dog allerede nu gerne bede om offentlighedens hjælp, så vi får kontakt til eventuelle vidner, mens de har deres observationer i frisk erindring, fortsætter han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.