Hjerteknust Hollywood-idol taler endelig ud

Efter knap et år er Hollywood-stjernen Robert Pattinson endelig klar til at tale ud om bruddet med "Twilight"-kollegaen Kristen Stewart.

1. august 2014 15:36 - Opdateret 1. august 2014 15:37

Det kan være hårdt at slå op med sin kæreste. Især når man er kendt. Det har den 28-årige Hollywood-stjerne Robert Pattinson måtte sande.

Men efter næsten et år er skuespilleren endelig klar til at tale ud om bruddet med sin tidligere kæreste og "Twilight"-kollega Kristen Stewart.

- Sådan er det, vi er bare unge mennesker, så det er helt normalt. Og helt ærligt, hvem går op i det?, siger Robert Pattinson til Esquire U.K om nu at være single igen.

At en del mennesker helt sikkert går op i det, er vist også begyndt at dæmre for filmstjernen. I hvert fald har de 12 måneders tænketid fået Robert Pattinson til at indse, at opmærksomheden har været den største udfordring.

- Det hårdeste var at tale om det bagefter. For når du taler om andre mennesker, påvirker det dem på måder, du ikke kan forudse. Det er ligesom scenen i filmen "Doubt", hvor Philip Seymour Hoffman (skuespiller, red.) sammenligner det at fjerne sladder med at smide alle fjerene fra en pude op i luften, og så skulle samle hver og en af fjerene op igen.

Kirsten Stewart blev tilbage i 2012 taget i at kysse med den endda gifte instruktør Rupert Sanders. Efterfølgende gav hun en offentlig undskyldning. De to unge stjerners forhold kunne dog ikke reddes, og de slog op et år efter.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...