Hjertestartere til til to lokale haller

Tidlige julegaver fra TrygFonden til badmintonklub og idrætsforening i Astrup.

Der skal hænges en hjertestarter op udvendigt ved Astrup-Sønderskov Hallens klubhus. Det samme gør sig gældende ved badmintonhallen i Hjørring.Arkivfoto: Torben Hansen <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Der skal hænges en hjertestarter op udvendigt ved Astrup-Sønderskov Hallens klubhus. Det samme gør sig gældende ved badmintonhallen i Hjørring.Arkivfoto: Torben Hansen Pressefotograf Torben Hansen

Astrup: Borgerne i Astrup får en tidlig julegave i år: TrygFonden har nemlig doneret en hjertestarter, der skal hænges op udvendigt ved Astrup-Sønderskov Hallens klubhus.

Dermed er hjertestarteren ikke blot lige ved hånden for hallens brugere, men også lokalområdets institutioner, der ligger tæt på hallen.

Fredag holdt Trygfonden kursus i Astrup for 12 personer - som repræsenterer lokalsamfundet bredt - i brug af hjertestarter.

Allerede torsdag var der folk på kursus i badmintonhallen i Hjørring. Her har badmintonklubben nemlig også fået en hjertestarter af TrygFonden. Den skal skal hænge udvendigt på hallen, så den kan bruges 24 timer i døgnet.

Siden TrygFonden begyndte at donere hjertestartere til offentlige steder i 2006, har hjertestarterne reddet 33 liv. tn

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.