Hjertevarme hjælpere giver gratis glæder

Det humanitære projekt, Giv en julegave, vokser år for år. Flere hjælper til, og i år deles der også juletræer og tøj ud

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

JAMMERBUGT:Giv en Julegave er en forening, der hvert år uddeler julegaver på Gl. Moseby Skole til økonomisk trængte børn og unge. Projektet blev startet for seks år siden af Aysel Jørgensen, der også er kommunalpolitiker.

Hun har i år fundet på flere nye ting. Der er blandt andet kommet en hjemmeside og så har foreningen fået et logo - et knaldrødt hjerte med teksten ”Giv en julegave”.

- Det er virkelig med til at synliggøre os, at vi nu har et logo, så folk kan genkende os, siger Aysel Jørgensen.

I forvejen er der god opbakning til projektet. Folk er flinke til både at donere penge og mange flotte stykker brugt legetøj til gaver. I år har Råd & Dåd også tilsluttet sig og vil uddele brugt tøj og juletræer.

Træerne er købt for de penge, der kom ind til projektet via en velgørenhedsmarch i starten af november i Blokhus. Fra Pandrup har også projektet Vintertøj til børn tilsluttet sig og vil komme forbi med brugt vintertøj, de deler ud af.

Sidst men ikke mindst har Pandrup Kino i weekenden holdt forestilling, hvor hele overskuddet går til Giv en julegave. Det er blevet til 50 gavekort á 100 kroner, inklusiv popcorn og sodavand.

Uddelingen af gaver, træer, tøj, med mere, finder sted på Gl. Moseby Skole, torsdag 3. december. Alle børn og unge, der føler et behov for at modtage en gave, er velkomne til at møde op. Ingen bliver registreret eller udspurgt, lover Aysel Jørgensen.

Hun regner med, at der vil blive uddelt i omegnen af 400 gaver i år. De fleste af gaverne er brugte, men der vil også blive indkøbt nye for nogle af de donerede midler. Jammerbugt Kommune, private og virksomheder har været flinke til at give penge. I alt er der i omegnen af 20.000 kroner at gøre godt med i år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.