Hjørring i kapløb om revypriser

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

hjørring hjørring revyen 2016 Foto: Henrik Louis

Revyernes Revy er sådan en slags fætter-og-kusine-fest for de danske revyer. En gang om året mødes man, ser udvalgte værker fra revyerne og kårer nogle vindere i fire forskellige kategorier.

Således også i år. Det sker søndag 14. august i Cirkusrevyen på Bakken, og revyen i Hjørring har i år modtaget to nomineringer.

I kategorien Årets Revy er Hjørring Revyen nomineret tillige med Kerteminderevyen og Sønderborg Sommer Revy.

I kategorien Årets Revykomponist er Henrik Baloo Andersen nomineret tillige med Jens Krøyer fra Rottefælden og Thomas Pakula fra Sønderborg Sommerrevy

Når det drejer sig om Årets Dirch - som er prisen der gives til årets bedste revyskuespiller - står kampen mellem Farshad Kholghi, Kerteminderevyen, Pernille Schrøder, Nykøbing Faster Revyen og Kasper Gattrup fra Revyperler, som holder til på Stevns. Endelig er der kategorien Årets Revyforfatter, hvor de nominerede er Vase & Fuglsang for ”På herrens mark” til Cirkusrevyen, Rasmus Krogsgaard fra Revyperler, der har lavet nye tekster to gamle revyklassikere. Og endelig er det Niels Olsen for ”Halløj der!”, der spiller på Tam Tam, der holder til i Tivoli i København.

De nominerede er fundet af en jury, der består af Anne Middelboe Christensen, Henrik Lyding, Jakob Steen Olsen og Lars Wallenberg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst