Hjørring

Hjørring midtby får fibernet

Mandag begynder gravearbejdet i Østergade og Strømgade

På kortet kan man se, hvilket område der nu får adgang til fibernet - det er på kortet markeret med grønt. Gravearbejdet begynder i Østergade og Strømgade mandag. Kort: Bredbånd Nord

På kortet kan man se, hvilket område der nu får adgang til fibernet - det er på kortet markeret med grønt. Gravearbejdet begynder i Østergade og Strømgade mandag. Kort: Bredbånd Nord

HJØRRING:Mandag begynder etableringen af fibernet i Hjørring midtby. Bredbånd Nord oplyser, at der i samarbejde med Hjørring Kommune og handelsstandsforeningen er fokus på at sikre så gnidningsløs en etableringsperiode som muligt for både erhverv og private imens gravearbejdet står på.

I forvejen har mere end hver 4. husstand i Hjørring Kommune fibernet fra Bredbånd Nord.

- Men nu kan det tal blive endnu højere, for den 15. august går Nord Energi og Bredbånd Nord i gang med at etablere fibernet i Hjørring midtby til glæde for både private og erhvervsliv, lyder det i en pressemeddelelse fra aktørerne.

Her graves der

På kortet kan man se, hvilket område der nu får adgang til fibernet - det er på kortet markeret med grønt.

Gravearbejdet begynder i Østergade og Strømgade og forventes afsluttet sidst i oktober. Af hensyn til de handlende er det besluttet at starte arbejdet klokken 5 om morgenen. På den måde er gravemaskinerne væk om eftermiddagen, hvor der er mest trafik i gågaden.

Klar med fibre

Alle erhvervs- og privatadresser i området vil med post få nærmere information om mulighederne for at få fibernet tilsendt, ligesom der altid er mulighed for at besøge Bredbånd Nords fibershop i Brinck Seidelinsgade 6.

Åbningstider for fibershoppen og løbende opdateringer om projektet kan ses på specialside til Hjørring på www.bredbaandnord.dk/hjoerring

Tæt samarbejde

Planlægningen af arbejdet sker i tæt samarbejde mellem Nord Energi, Bredbånd Nord, Hjørring Kommune og handelschef Lotte Hedegaard, som sikrer, at alle berørte medlemmer er informeret om arbejdet. Der holdes regelmæssige møder mellem parterne for at sikre, at alt forløber så gnidningsløst som muligt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.