Hjørring vrimler af gæster

Hjørring blev i går indtaget af glade unge fra hele verden

Choizin Hobithe fra Haiti le­ge­de lidt med bol­den for­an Ven­dia­hal­len. Hol­det er i Hjør­ring for før­ste gang og fik i går set sig om­kring i de nye om­gi­vel­ser.

Foto: Ben­te Po­der

Choizin Hobithe fra Haiti le­ge­de lidt med bol­den for­an Ven­dia­hal­len. Hol­det er i Hjør­ring for før­ste gang og fik i går set sig om­kring i de nye om­gi­vel­ser. Foto: Ben­te Po­der

HJØRRING:Det vrimlede med liv og forskellige nationaliteter foran Vendiahallen i går, da fodboldspillere fra hele verden indtog Hjørring. Under flag fra de mange lande blev der spillet lidt fodbold, taget billeder, snakket, pjattet, hygget, genset. Overalt var der smil på ansigterne, ivrige stemmer og rigtig glad energi at spore. Deltagerne blev løbende tjekket ind mandagen igennem, og der vil næppe stå mange ubeboede skoler hen i denne uge. Deltagerne blev hentet ved færger, lufthavn og tog, og Dana Cup buslinjer kører i rutefart mellem de mange skoler og baner. Trafikken i Hjørring vil hele ugen være præget af de mange gæster i byen, og man vil overalt kunne se flokke af unge fra alle mulige lande gå af sted i samlet flok. I går aftes blev Dana Cup skudt i gang med en særlig åbningsceremoni, læs mere om det i første sektion.