Dement mand sad fast i mudderhul

79-årig forlod plejehjem efter midnat - hundepatrulje fandt ham flere timer senere

Det var en hundepatrulje fra Nordjyllands Politi, som natten til onsdag fandt en forsvundet ældre mand efter tre timers eftersøgning. Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Det var en hundepatrulje fra Nordjyllands Politi, som natten til onsdag fandt en forsvundet ældre mand efter tre timers eftersøgning. Arkivfoto Foto: Henrik Bo

SINDAL:En ældre dement mand på 79 år kan takke politihundes evne til at manøvrere efter deres stærke lugtesans for, at han natten til onsdag blev fundet i et mudderhul ikke langt fra plejehjemmet Vendelbocentret i Sindal, som han havde forladt nogle timer forinden.

- Vi fik en anmeldelse kl. ca. 00.30 om, at personalet havde fundet ud af, at han havde forladt sit værelse. Vi sendte flere patruljer derop, og søgning i området med hundepatruljer betød, at vi kl. 03.30 fandt ham et godt stykke derfra, hvor han sad fast i noget mudder i en park efter at have gået hen over en græsplæne og krydset en bro over Uggerby Å, fortæller vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

- Han var forkommen og blev hjulpet tilbage på plejehjemmet, hvor han blev vasket og fik noget tørt tøj på, fortæller vagtchefen.

Han tilføjer, at den ældre mand blev fundet, netop som Nordjyllands Politi overvejede at udvide eftersøgningen.

- Vi var i gang med den indledende eftersøgning i nærområdet, som vi altid gør, men vi var ved at overveje at få flere hunderessourcer sat ind, da han så blev fundet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.