Efter masseslagsmål i Hjørring: Nogen har set, hvad der skete

Nordjyllands Politi bad onsdag borgere om hjælp til at klarlægge, hvad der skete tirsdag aften i Christiansgave i Hjørring

Nordjyllands Politi var massivt tilstede i parken Christiansgave efter slagsmålet. Foto: Martin Damgaard

Nordjyllands Politi var massivt tilstede i parken Christiansgave efter slagsmålet. Foto: Martin Damgaard

HJØRRING:Nordjyllands Politi var massivt tilstede i Hjørring tirsdag aften. I parken Christiansgave var der meldinger om masseslagsmål og affyrede skud.

Da politiet dukkede op, fandt de slagvåben, men ingen slagsbrøde.

Derfor har de siden tirsdag efterforsket massivt, for at finde af hvad, der skete og hvem der var involveret.

Det betød, at de onsdag bad offentligheden om hjælp. Nordjyllands Politi ville gerne i kontakt med alle, der havde set eller hørt noget, som kunne lede dem på sporet af nogle eventuelle gerningsmænd.

- Der har været henvendelser, siger vicepolitiinspektør Sune Myrup, Nordjyllands Politi i Hjørring til NORDJYSKE.

- Vi har talt med flere vidner, som har overværet, hvad der er sket og nogle, som har set forskellige dele. Det er vi nu ved at sætte sammen, så vi får en klarhed over, hvad der er sket.

Politiet var onsdag ude og fortælle, at borgere i Hjørring ikke behøvede at være bekymrede. Politiet har dog som led i deres efterforskning øget bemandingen i området.

- Vi målretter vores uniformerede patruljer den kommende periode, således at man i området omkring Christiansgave vil se mere uniformeret politi, og det sker for at øge trygheden blandt borgerne i byen. Det er helt forståeligt, hvis der er nogen, som bliver bekymrede, når sådan en hændelse sker, sagde Sune Myrup onsdag til NORDJYSKE.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.