Fuld mand forsøgte at køre fra politiet: Stak af i høj fart i sin Audi

40-årig hjørringenser anholdt og sigtet for spirituskørsel

Foto: Torben Hansen  Aalborg  Genrefotos POLITI  Pressefotograf Torben Hansen

Foto: Torben Hansen Aalborg Genrefotos POLITI Pressefotograf Torben Hansen

HJØRRING:En 40-årig hjørringenser forsøgte natten til mandag at stikke af fra politiet i sin hurtige Audi-personbil.

Flugten startede på Frilandsvej i Hjørring, hvor en politipatrulje satte efter Audi’en, der kørte med meget høj hastighed, fortæller vagtchef Jesper Sørensen.

Det gik dog mindre end godt for den 40-årige, idet flugten endte på en sidevej til Sæbyvej lidt før Tårs, hvor føreren var kørt ind, efter bilen var punkteret.

Her blev føreren anholdt, og alkometeret slog ud til et langt stykke over det tilladte:

Kørekortet straks inddraget

I to pust røg måleren begge gange over en promille på 1,5 - derfor blev mandens kørekort administrativt inddraget på stedet, idet det er en promille, der betyder en ubetinget frakendelse af kørekortet, hvis blodprøven bekræfter størrelsen.

Efterfølgende viste det sig, at den 40-årige tidligere søndag aften havde påkørt en parkeret bil i Toftegade i Hjørring, og han var kørt fra uden at give sig til kende. Endelig blev han også sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Under jagten ud af Hjørring mod Tårs overhalede Audi’en og patruljevognen et par biler, og politiet vil gerne i kontakt med førerne af dem, idet de er vidner i sagen mod den 40-årige.

Så hvis man kørte på Sæbyvej fra Hjørring mod Tårs omkring klokken 00.15 mandag, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.