Handlen jubler over nyt teststed i den gamle Kop & Kande: - Det har vi manglet

Åbner onsdag i midtbyen

Foto: Thomas Nielsen

Foto: Thomas Nielsen

Det bliver taget imod med kyshånd, at der i næste uge åbner lynteststed i Hjørring i den gamle Kop & Kande-butik på Sct. Olai Plads i Hjørring.

I øjeblikket er der kun lynteststed på Farøvej, men fra onsdag kan man få stukket en vatpind i næsen et centralt sted i byen.

- Det er bare fantastisk, at vi får et teststed centralt i byen. Det gør det nemmere for medarbejderne i butikkerne, hvis de skal testes. Og det gør det selvfølgelig også nemmere for kunderne, at de nemt kan blive testet, når de alligevel er ude at handle - og måske også lige vil ind og have en frokost. I det hele taget giver det bare noget tryghed, siger Rikke Ejsenhardt, event- og aktivitetschef.

Rikke Ejsenhardt

Rikke Ejsenhardt

Regionen åbner desuden et teststed i Søndergade 42 i Løkken fra torsdag.

Åbningstiderne på Sct. Olai Plads bliver: Kl. 8 - 20 alle dage.

Åbningstiderne i Søndergade, Løkken, bliver: Kl. 9 - 19 mandag, tirsdag, torsdag og fredag.

Årsagen til, at der åbnes ekstra teststeder i Hjørring kommune er, at man ligger i top blandt de 11 nordjyske kommuner, når det gælder coronasmitte, hvis man ser på de såkaldte incidenstal.

Ifølge torsdagens opgørelse fra Statens Serum Institut/SSI har Hjørring Kommune et incidenstal på 659,5. Det konkrete antal smittede i Hjørring Kommune er 421 den seneste uge, ifølge de nye tal fra SSI.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.